Sydän loma (Hyvinvointiloma)

Aika: 3.-8.10.2022
Paikka: Lomakeskus Huhmarissa

SYDÄNLOMA 

Kanta-Hämeen Selkäyhdistys ry ja Hyvinvointilomat ry järjestävät aikuisille suunnatun täysihoitoloman 03.10-08.10.2022 Lomakeskus Huhmarissa (www.lomakeskushuhmari.com ) 

Loman hakuaika: 07.05. - 07.07.2022 Linkki lomajakson sähköiseen hakulomakkeeseen, joka on avoinna vain hakuaikana: https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/ Lomaa voi hakea myös paperisella hakulomakkeella. Myös paperinen hakulomake on palautettava viimeistään 7.7.2022 Täysihoitoloma on: + viisi täysihoitovuorokautta + aamiainen, lounas ja päivällinen + majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa + yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä 

Loman omavastuuosuus 20€/vrk/hlö eli yhteensä 100 €/hlö. Henkilömäärä: 40 Loman rahoittajan linjauksen mukaisesti kaikki lomajaksot laitetaan avoimeen sähköiseen hakuun. Lomalle hakeminen ei edellytä Kanta-Hämeen Selkäyhdistys ry:n jäsenyyttä. 

Tuetut lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein sekä Kanta-Hämeen Selkäyhdistys ry:n jäsenyys huomioiden. Joten hakemuksessa ( kohta 5. Perustelut lomatuen tarpeelle ) kannattaa ehdottomasti laittaa, että on Kanta-Hämeen Selkäyhdistys ry:n jäsen Loma-ohjelman suunnittelu Lomajaksolle on ennakkoon suunniteltu ohjelma, joka sisältää liikuntaa, ulkoilua, yhteisiä keskusteluhetkiä eri teemoista ja muita aktiviteetteja. Lomajakson malliohjelman löydät liitteestä. Lomalle hakeminen 

Hakija täyttää tuetun loman hakulomakkeen. Lomalle hakeminen päättyy viimeistään noin kolme kuukautta ennen loman alkua. Samassa taloudessa asuvat pariskunnat täyttävät yhden hakemuksen. Jos puoliso ei ole hakemassa lomaa, hänen nettotulonsa/kk tulee merkitä hakemukselle, mutta muita tietoja (kuten henkilötunnus ja nimi) ei merkitä. Henkilötunnusten on oltava ehdottomasti oikein, jotta hakemus voidaan tallentaa järjestelmäämme. Tuetun loman voi saada vain joka toinen vuosi. (Jos on ollut tuetulla lomalla viimeksi vuonna 2020, niin voi saada tuetun loman seuraavan kerran vuonna 2022). 

Hakemukset käsitellään ja päätökset tehdään Hyvinvointilomien toimistolla ja lomalle VALITUILLE lähetetään kutsukirje ja lasku. Lomalaisen on maksettava lasku (omavastuuosuus) Hyvinvointilomien tilille eräpäivään mennessä. Lisätietoja lomasta ja paperisia hakulomakkeita voi kysyä Kalle Haapealta (kalle.haapea@pp.inet.fi) .

Tutustu ohjelmaan ja Lomakeskus Huhmariin lisää tästä linkistä. Jäsentiedote kohdasta löytyvistä tiedotteista.(Sydänloma22)