Ruskamatka

Aika: 7.-14.9.2019
Paikka: YLLÄS

RUSKAMATKA YLLÄKSELLE Kanta-Hämeen Selkäyhdistys ry on varannut alustavasti muutaman huoneen Lapland Hotels Ylläskaltiosta ajalle 7. - 14.9.2019.
Matkan karkea kustannusarvio on noin 620 € / hlö kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone on 280 € kalliimpi. Ylläskaltiosta voi kaveriporukalla varata myös kolmen ja neljän hengen huoneita, jolloin hinta on hieman huokeampi kuin kahden hengen huoneessa.
Hinta tarkentuu, kun kuljetuksen hinta on selvillä ja tiedämme tarkan lähtijämäärän.
Hintaan sisältyy kuljetus Hämeenlinnasta Äkäslompoloon ja takaisin, majoitus saunallisessa huoneessa, runsas buffetaamiainen sekä herkullinen kolmen ruokalajin päivällinen, LH Äkäshotellin saunan ja uima-altaan vapaa käyttö aukioloaikojen puitteissa sekä vapaa sisäänpääsy LH Äkäshotellin tanssiravintolaan.
Jos ja kun päätät lähteä mukaan, niin lähetä ilmoittautumisesi viimeistään 27.1.2019 sähköpostilla: kalle.haapea@pp.inet.fi
Ja käy välittömästi maksamassa varausmaksu 50 € / hlö yhdistyksemme tilille. Huoneita on varattu rajallinen määrä. Ilmoita ilmoittautumisesi yhteydessä mahdollinen huonekaverisi.